OM


POL


Hej, jag heter Evelin Ellström. 
 
Mitt intresse för mode och smink har alltid varit stort. Jag upptäckte airbrush makeup och jobbade med tekniken i 2 år och fick motivationen att utbilda mig till Makeup Artist. Jag ville dela med mig av det enormt fantastiska resultat jag fick av just Airbrush Makeup.

2011 examinerade jag från Siljansbackens Makeup Skola. Kort därefter började jag bygga upp Perfect You by Evelyn och har sedan dess sminkat till både bröllop och bal runt om Dalarna. Känslan av att få vara delaktig inför en Bal eller Bröllop när dom står inför kanske den största dagen i deras liv är enorm.

Våren 2014 avslutade jag min utbildning inom Semi-Permanent Makeup (Kosmetisk Tatuering) hos Annette Power på världskända Harley Street i London. Allt började när jag själv blev erbjuden att göra en permanent makeup behandling, mina ögonbryn som jag i många år varit så missnöjd över. Känslan av att dom är naturligt perfekta dag ut och dag in, vare sig jag badat eller sovit är helt oslagbart.

Idag jobbar jag för fullt med att göra andra kvinnor i alla åldrar, naturligt vackra med nya ögonbryn, eyeliners och lipliners.

Våren 2015 gjordes en om struktur  i företaget där Perfect You by Evelyn blev Perfect You. Jag jobbar fortfarande under Perfect You by Evelyn med Makeup och Permanent Makeup. Sen har Amanda Johansson anslutit sig och jobbar under Perfect You by Amanda med fransförlängning. Nu är jag ett steg närmare min dröm som är att i framtiden ha en större salong med fler medarbetare och större utbud på tjänster.


Hej, jag heter Amanda Johansson.

Länge har jag velat jobba med att göra fransförlängning. Men aldrig tagit tag i det, förrän nu.

Mitt intresse började när min vännina gjorde mitt första set av fransar för lite mer än ett år sen, efter det var jag sold! För man sparar sån tid och man känner sig alltid fin.

Jag går min utbildning hos Lashia, som är ledande i skandinavien på fransförläning. Mina mål efter utbildningen är att klara av mitt certifikat sedan öka min utbildning med att lära mig att kunna göra volume lashes. Men även ha en professionell och seriös salong där jag vill göra mina kunder nöjda och glada över sina nya fina fransar.

 
Perfect You
 | All Rights Reserved