AIRBRUSH MAKEUP


EYES

Airbrush Makeup används av kändisar och inom film/foto/mode branscherna just för dess felfria resultat. Den är lätt att bära och appliceras snabbt och enkelt utan att täppa till porerna. Airbrush smink är flytande (foundation, ögonskugga, rouge, eyeliner samt färg på läpparna) och appliceras med spraypistol. Till skillnad från traditionell makeup metod där man gnuggar in sminket i huden så sprutar Airbrushen en fin dimma så att sminket lägger sig lätt på huden med jämt och fint resultat. Ju mer man sprayar på desto mer täckande resultat får man. Sminket som jag valt att jobba med är helt Silikon, Paraben och oljefritt.

rödbal Med Airbrush makeup kan du välkomna närbilder i HD format. Har du röda, bruna fläckar, finnar, rodnader eller mörka ringar under ögonen. Inga problem, med Airbrush makeup kan du se ljus, vaken och levande ut när som helst på dygnet, i alla sorters ljus.Välj Airbrush makeup till din stora dag, till dig som brud men också till tärnorna. Airbrush makeup är oslagbart när man ska fotograferas men också när man vill ha ett perfekt resultat hela dagen och hela kvällen. Slipp onödiga toalettbesök bara för att kontrollera sminket, Airbrush makeup håller i över 24 timmar utan kladd, blekning eller klumpbildningar, och tvättas enkelt bort med bara tvål och vatten.

Eller varför inte lyxa till det nån helg. Gå ihop några vänninor så kommer jag och sminkar er. Hel sminkning med foundation, eyeliner, ögonskugga, rouge, mascara, läppstift & lösögonfransar ingår i priset.

Information & Bokning >>

 
Perfect You
 | All Rights Reserved